Szolgáltatásaink

Személyek, járművek rejtett, leplezett megfigyelése, titkos követése
 

Párja hűtlenségére gyanakszik, de nem tudja bizonyítani? Kíváncsi rá, hogy valóban oda megy, ahová Önnek mondta? Elmegy a barátaival bulizni és tudni szeretné minden lépését? Esetleg üzlettársa vagy alkalmazottja tevékenységére kíváncsi? Egy profi csapatot keres, hogy megfigyeltessen valakit?

Szolgáltatásunkkal az Ön által meghatározott személyt ellenőrzés alá vonjuk és a megadott időtől megfigyeljük, tevékenységét – a megbeszéltek szerint – rögzítjük, mozgását számára észrevétlen módon követjük. Megfigyeléssel kaphatjuk meg a lehető legtöbb információt egy adott személy napi / időszakos tevékenységével kapcsolatosan.

Rendelkezünk a feladat végrehajtásához szükséges legmodernebb technikai eszközökkel, gépjárművekkel, magánnyomozó egységeink – a feladat méretéhez igazodva – összehangoltan, profin és diszkréten tevékenykednek országos, vagy akár nemzetközi szinten. Érdeklődve követjük az aktuális technikai fejlesztéseket, törekszünk a legújabb eszközök beszerzésére és rendszerbe állítására, melyek egyúttal munkánkat is megkönnyítik.

Igény esetén a követésről, megfigyelésről írásbeli összefoglaló magánnyomozói jelentést készítünk, melyeket a bírósági eljárások során akár döntő bizonyítékként is értékelhetnek.

Tapasztalatból tudjuk, hogy mindenki számára a saját ügye a legfontosabb, ezért a megfigyelés részleteiről – külön igény esetén, előre egyeztetve – folyamatosan tájékoztatást ad Önnek a helyszínen lévő műveletirányító, amennyiben az a megfigyelés, követés, bizonyítékok készítésének eredményes végrehajtását nem befolyásolja.

Magánnyomozóink – azaz a feladatok végrehajtására kijelölt állomány – kivétel nélkül több éves szakmai tapasztalattal, rutinnal és magánnyomozói igazolvánnyal rendelkező személyek, akik közül a legtöbben a rendőrség bűnügyi, vagy egyéb operatív feladatot ellátó állami szerv alkalmazásában álltak és szereztek tapasztalatot. Alkalmazásunkban kvalifikált, kiváló helyzetfelismerő- és reagáló képességgel rendelkező, kommunikatív, több nyelven beszélő személyek tartoznak, így cégünk vállalja személyek egyes külföldi országokban történő megfigyelését is.

Rendelkezünk a feladat ellátásához szükséges rendőrhatósági engedéllyel, kamarai regisztrációval, valamint kötelező szakmai felelősségbiztosítással, tevékenységeinket a hatályos jogszabályoknak megfelelően, törvényes keretek közt látjuk el.

Hívja irodánkat még ma, hogy magánnyomozónkkal megbeszélje a rejtett megfigyeléssel, követéssel kapcsolatos kérdéseit és megbízását mihamarabb megkezdhessük!

 

Hűtlenség bizonyítása, felderítése, leleplezése
 

Párja gyanúsan viselkedik párkapcsolatukban? Egyik napról a másikra megváltozott a személyisége? Elképzelhető, hogy egy harmadik személy jelent meg a kapcsolatukban? Úgy gondolja, hogy párja hazudik Önnek, megcsalja, félrelép, de nem tudja bizonyítani?

Minden ok nélkül megváltozott személyiség, ingadozó kedv, furcsa, hirtelen jött nappali, éjszakai kimaradások. Mobil- és számítástechnikai eszközök tartalmának titkolása. Mobiltelefon kikapcsolása, esetleg több telefon használata. A felsoroltak csak elenyésző részét képezhetik annak a ténynek, hogy párja viselkedése egy harmadik, nem kívánt fél felbukkanását igazolja.

Magánnyomozó irodánk megbízásainak jelentős részét képezik a párkapcsolattal összefüggő tevékenységek. Sajnos ritka, hogy egy több éves, évtizedes párkapcsolat ne érkezzen el a monotonitás, a mindennaposság szintjére, amely a párkapcsolati hűtlenség egyik melegágya lehet.

Az internet, számítástechnika, illetve mobileszközök fejlődésével egy új világ nyílt meg a párkapcsolatban élő, de titkolt párkapcsolatot, valamint alkalmi szexpartnereket kereső személyek előtt is. Számos olyan személy létezik, aki boldog párkapcsolata ellenére alkalmi partnerek keresése céljából regisztrál ilyen oldalakra, amelyből egy új kapcsolat, szerelem alakulhat ki.

Amennyiben meg kíván szabadulni a tudatlanság érzésétől, meg szeretné erősíteni vagy ki szeretné zárni gyanúját párjával kapcsolatosan magánnyomozó irodánk segítségére lesz. Amennyiben megerősítést nyer párja hűtlensége, magánnyomozóink begyűjtik a lehetséges bizonyítékokat a történtekkel kapcsolatosan. Kérésére megkezdjük a jogi lépéseket az ügyben.

Tapasztalat magánnyomozóink akár tanácsadással, akár diszkrét és hatékony felderítő munkával az Ön segítségére lesznek problémájában. Hívjon minket még ma, ne legyen egyedül a probléma kezelésében, bízza szakemberre.

 

Eltűnt személyek, tárgyak, értékek felkutatása
 

Eltűnt rokona, régi ismerőse, barátja, iskolatársa? Esetleg eltűnt adósát szeretné megtalálni? Keres egy személyt, de nem tudja hol van? Szeretne megtalálni valamit, ami az Öné, ami elveszett, esetleg eltulajdonították?

Magánnyomozóink megkezdik az Ön által keresett személy / tárgy felkutatását, így az Ön válláról terhet vesznek le és jelentős időt takarítanak meg Önnek. Mivel munkatársaink több éves / évtizedes szakmai tapasztalattal és kapcsolatokkal rendelkeznek, ezért az ilyen jellegű megbízásokat – amennyiben valós esély van felkutatásukra – rutinszerűen végzik.

Ha nem tudja, nincs ideje vagy módja felkutatni a keresett személyt / tárgyat, akkor a legjobb döntés profikra bízni ügyét, akik csak Önnek dolgoznak, az Ön megbízásával foglalkoznak, ellentétben az állami szervek leterhelt, aktákkal elárasztott alkalmazottaival szemben.

Irodánk nem vállal magánnyomozást törvénybe ütköző cselekmények támogatásához.

Hívja magánnyomozónkat még ma, hogy azonnal megkezdhessük az eltűnt személy vagy érték felkutatását.

 

Hűségteszt, hűségpróba
 

Szeretné próbára tenni párja hűségét? Szeretne bizonyosságot nyerni arról, hogy párja megbízható-e az Ön jelenlétén kívül is?

Szolgáltatásunkkal választ kaphat a fenti kérdésekre. Egy hűségteszt eredményeként megerősítheti vagy kizárhatja érzéseit, gyanúját, feltételezését.

A hűségteszt végrehajtása előtt egy minden részletre kiterjedő, személyes megbeszélés keretében határozzuk meg a feladat szakaszait. A megbeszélést követően megszervezésre kerül a kapcsolatfelvétel a célszemély és a tesztet végrehajtó személy között.

Mivel minden megbízás egyedi és speciális, ezért a teszt kivitelezése is fokozott figyelmet, kreativitást és elővigyázatosságot igényel.

A hűségteszt alá vont személy által tanúsítottakról, a beszélgetésekről és minden egyéb fontos részletről lehetőség szerint kép- video- és/vagy hangfelvétel készül a teljes bizonyítás érdekében.

A hűségteszt végrehajtásának menete:
1.)    Megbízóval történő egyeztetés
2.)    Hűségteszt részleteinek megtervezése, megszervezése
3.)    A hűségteszt alá vont személlyel történő kapcsolatfelvétel
4.)    Siker esetén (amennyiben a Megbízó szeretné) további találkozó a személlyel
5.)    A hűségteszt eredményének kiértékelése a Megbízóval, esetleges bizonyíték(ok) átadása

Rendelkezünk a feladat ellátásához szükséges szakmai rutinnal, személyi állománnyal, felszereléssekkel, technikai eszközökkel, gördülékenyen alkalmazkodunk a hirtelen kialakult szituációkhoz.

Magánnyomozó irodánk minden megbízását diszkréten kezeli, a feladat végrehajtását és a Megbízóval történő egyeztetést követően a begyűjtött adatokat, bizonyítékokat megsemmisítjük.

Amennyiben felkeltette érdeklődését fenti szolgáltatásunk, vegye fel a kapcsolatot magánnyomozónkkal, hogy információt kapjon a hűségteszt részleteiről.

 

Követeléskezelés, Adósság visszaszármaztatás
 

Elege van az ígéretekből? Kintlévőségének visszaszármaztatását szakemberekre bízná?

Bízza kintlévőségeinek behajtását irodánkra és nem fog csalódni. Szakembereink a törvényesség keretein belül, mégis hatékonyan végzik a tartozások visszaszármaztatását.

Irodánk vállalja cégek és magánszemélyek részére tartozások, kintlévőségek hatékony, szakszerű, célirányos és sikerorientált behajtását.

Magánnyomozó irodaként megnövelt hatékonysággal kezeljük ügyét, visszaszármaztatási eredményességünk 70% fölött van.

Ne hagyja, hogy más költse az Ön jogos vagyonát!

A visszaszármaztatás rövid menete:

1.)  Megbízóval történő egyeztetés, rendelkezésre álló dokumentumok, információk értékelése, megbízáskötés.
2.)  Adósról történő információgyűjtés (magánnyomozás keretében), terhelő információk beszerzése
3.)  Adóssal történő írásbeli és személyes kapcsolatfelvétel, fizetési hajlandóság feltérképezése
4.)  Visszaszármaztatás végrehajtása

Kvalifikált, tekintélyt parancsoló megjelenésű, tárgyalóképes szakembereink az általunk begyűjtött – adósra nézve – terhelő adatok birtokában olyan tárgyalási pozíciót érnek el ügyében, melynek során az Ön érdekeit maximálisan tudják képviselni.

Lépjen kapcsolatba magánnyomozónkkal még ma, hogy akár már holnap megkezdhessük kintlévőségének visszaszármaztatását!

 

Cégen belüli (bűn)cselekmények felderítése, Alkalmazottak Ellenőrzése, Próbavásárlás
 

Lopás, csalás, sikkasztás, visszaélés vagy más hasonló negatív esemény történt cégén belül? Fel szeretné kutatni az elkövetőt, esetleg bizonyítani szeretné az általa elkövetett cselekményt?

Irodánk vállalja cégen belüli olyan cselekmények felderítését, amelyek negatív hatással vannak a tulajdonosokra, cégvezetőkre, alkalmazottakra nézve. Megbízást vállalunk táppénzcsalások felderítésére, bizonyítására, cégen belüli visszaélések, csalások, lopások felderítésére.

Próbavásárlás magánnyomozókkal:

Magánnyomozónk a próbavásárlások során inkognitós teszteléseket végeznek el Megbízóink üzleti egységeiben. A helyszínen átlagos vásárlóként vagy ügyfélként viselkednek anélkül, hogy felfednék magukat, és egy előre meghatározott forgatókönyvet követve (az intézmény felkeresése, vásárlás vagy az ügyfélszolgálat telefonon történő felhívása alapján) mérik fel a kiszolgálás színvonalát. 

Online próbavásárlás esetén magánnyomozónk ügyfélként keresi fel a vizsgált intézményt, vagy telefonon hívja fel annak ügyfélszolgálatát, melynek során vásárlást eszközöl, esetleg problémás szituációt generál.

Lokális próbavásárlás személyesen az értékesítő helyeken, ügyfélszolgálati pontokon kerül végrehajtásra elsősorban információkéréssel, problémamegoldással, esetenként a szolgáltatás, termék tényleges megvásárlásával. Komplex próbavásárlás során személyesen, telefonon és online is teszteljük ügyfélszolgálatuk működését.

Előnyünk a futószalag szerűen működő próbavásárló cégekkel szemben, hogy kvalifikált, törzsállományú magánnyomozóink hajtják végre a feladatokat, akik kérésre a vásárlásról rejtett kép- és vagy hangfelvételt készítenek, ezáltal Ön „élőben” nézheti vagy hallgathatja végig a vásárlást.

Szolgáltatásunkkal:

  • Egy hétköznapi vásárló szemszögéből láthatja vállalkozását, üzletét, alkalmazottai viselkedését
  • Növelheti ügyfelei elégedettségét
  • Szolgáltatása színvonalán emelhet, javíthat a hibákon

Hívja magánnyomozó irodánkat bizalommal, ha többet szeretne megtudni a fenti szolgáltatásainkról!

 

Számítástechnikai- és mobil eszközök védelme
 

Védené saját számítógépét vagy mobileszközét az illetéktelenektől? Szeretné tudni, milyen tevékenységeket hajtanak végre az eszközökön, amennyiben kikerülnek az Ön birtokából? Esetleg gyermeke ilyen eszközökön történő tevékenységét szeretné ellenőrizni online vagy visszamenőleg?

Irodánk vállalja számítástechnikai -, illetve mobileszközök biztonsági felülvizsgálatát, melynek szükségére számos okból lehet példát említeni. Rohamos léptekben fejlődő világunkban gyermekeink életük nagy részét laptopokon, mobiltelefonokon, tableteken, asztali számítógépeken élik, legtöbbször ellenőrizhetetlenül. Ismertségeket kötnek, számunkra ismeretlen személyekkel veszik fel és tartanak kapcsolatot. Nem lehetünk mellettük mindig, ezért nem akadályozhatjuk meg, hogy meggondolatlan dolgokat tegyenek.

Szolgáltatásunkkal a gyermek által használt technikai eszköz segítségével  tevékenységéről részletes információt tudunk küldeni a szülőknek, legyen szó okostelefonokról (android system), Machintos eszközről, symbiantos készülékekről, Windows operációs rendszerű eszközökről. Segítségünkkel ellenőrizhetik a gyermek technikai eszközön történő tevékenységeit, így elejét vehetik egy későbbi problémának.

Ezen szolgáltatásunkról bővebben érdeklődjön magánnyomozónktól.

 

Személyek átvilágítása, Környezettanulmány, Háttérvizsgálat
 

Hazudik vagy igazat mond? Megbízható vagy sem? Az igazság érdekli egy személlyel kapcsolatosan? Szeretné tudni, hogy ki ő valójában?

Egyesek részben vagy egészben nem azok, akiknek mutatják magukat, titkolják személyük, múltjuk, jelenük egy részét vagy egészét, hazudnak. Ezekről információkat szerezni sokaknak nincs módjuk, lehetőségük, idejük, ezért az információgyűjtést magánnyomozókra bízzák, akik megszerzik azokat az információkat az érintett személlyel kapcsolatosan, amelyekre szükségük van.

Bízza ezt a speciális feladatot irodánk magánnyomozóira, hogy a lehető legtöbb információt tudja meg az érintett személyről.

Környezettanulmány, háttérvizsgálat végrehajtása indokolt:

  • Felelős beosztások, munkakörök betöltését megelőzően, pozíciókba történő kinevezések előtt
  • Üzleti vagy magánéleti partnerek ellenőrzéséhez jelentős szerződéskötést megelőzően
  • Bizonyos esetekben párkapcsolatok kezdeti szakaszában
  • Speciális esetekben bírósági eljárásokhoz bizonyítékként
  • Minden olyan esetben, mikor bizonyosságot kívánunk nyerni egy személlyel kapcsolatosan


Cégek alkalmazottainak rendszeres, ad-hoc jellegű vagy visszatérő ellenőrzése

Irodánk vállalja cége alkalmazottainak ellenőrzését az esetleges visszaélések felderítését, bizonyítását. Módszerünkkel hatékonyan felderíthető többek között, amennyiben egy alkalmazott munkaidejét nem tartja be, a céges járművet indokolatlanul nem céges ügyekre használja, üzleti titkot sért vagy szivárogtat a konkurenciának.

A környezettanulmány aprólékos munka, melyet magánnyomozóink rövid határidővel, mégis precízen az Ön megelégedésére hajtanak végre. A folyamat vége egy összefoglaló, írásos, fényképekkel (adott esetben videofelvételekkel vagy egyéb más melléklettel) kiegészített magánnyomozói jelentés, amelynek tartalma és minősége akár egy bírósági eljárás során is megállja a helyét.

Hívja magánnyomozó irodánkat még ma, hogy megbeszéljük a környezettanulmány részleteit és mielőbb megkezdhessük a személy vizsgálatát!

 

Adatok, információk, bizonyítékok beszerzése
 

Adatra, információra van szüksége, de nem tudja megszerezni? Ügyében bizonyítékokat kell felkutatni, beszerezni? Megpróbált mindent, de állandóan akadályokba ütközik?

„Az információ hatalom, ha jól használod győzelem” tartja a mondás.  Az ember történeti fejlődése során az információ mindig meghatározó tényező volt. Napjainkban az információ birtoklása létszükségletté vált, hiszen az információs társadalom kialakulása szempontjából elengedhetetlen követelmény az ahhoz való gyors hozzájutás.

Amennyiben információra, adatra van szüksége bízza meg magánnyomozó irodánkat azok beszerzésével. Megbízását képzett szakembereink a lehető leggyorsabban végrehajtják.

Adatok, információk, bizonyítékok beszerzésére akár jogi képviselő / ügyvéd kérésére egy örökségi ügy, válóper, gyermektartási díj kapcsán, akár egyéb esetekben is sor kerülhet.

Hívja magánnyomozónkat még ma, hogy megbeszéljék milyen információra, adatra, bizonyítékra van szüksége.

 

Csapatépítés cégeknek, baráti társaságoknak
 

Szeretné tudni, milyen egy magánnyomozó munkája? Szívesen kipróbálná, hogy Önből milyen magánnyomozó válhatna? Tegye próbára magát!

Egyedülállóan Magyarországon először egy csapatépítő nap keretében, cégünk 2-10 fős csoportok – legyenek akár baráti társaságok, vagy egy munkahelyi kollektíva – számára lehetőséget ad arra, hogy kipróbálják magukat operatív feladat végrehajtása közben.


Mi fog történni? Milyen feladatokat kell végrehajtani?

Előzetes egyeztetés után lehetőség van – a csapatok gyorsaságától függően – akár több feladat végrehajtására is, amelyek lehetnek megfigyelések, követések, illetve rejtett, leplezett adatgyűjtések egy környezettanulmányhoz. A feladatokat kis csoportokban kell végrehajtani. A feladatok végrehajtása természetesen teljesen életszerű, illetve az életből vett megtörtént eseteken alapulnak, ám mégis játékos formában történnek. Minden feladat végrehajtását segíti, illetve felügyeli egy-egy magánnyomozónk.

A feladatokat közterületen, nyílt, nagy forgalmú csomópontokban, illetve tömegközlekedési eszközön és ezekhez hasonló helyszíneken kell végrehajtani. Az adott műveleti csoportok megszervezése is a csapatra vár, így ők határozzák és döntik el egymás között, hogy kik legyenek, követő és megfigyelő személyek, kik legyenek azok akik, adott esetben fényképfelvételeket készítenek, illetve ki legyen a műveletirányító stb.

A fentiek befejeztével tárgyalóteremben közösen kiértékelésre kerülnek a feladatok során begyűjtött bizonyítékok (fényképfelvételek stb.), a végrehajtás menete, szakaszai, majd kiosztásra kerülnek az elismerések.

További információért keresse fel irodánkat, hogy Önnek, barátainak, illetve kollegáinak egy nem mindennapi csapatépítő programban legyen része!