Személyek átvilágítása, Környezettanulmány, Háttérvizsgálat

Hazudik vagy igazat mond? Megbízható vagy sem? Az igazság érdekli egy személlyel kapcsolatosan? Szeretné tudni, hogy ki ő valójában?

Egyesek részben vagy egészben nem azok, akiknek mutatják magukat, titkolják személyük, múltjuk, jelenük egy részét vagy egészét, hazudnak. Ezekről információkat szerezni sokaknak nincs módjuk, lehetőségük, idejük, ezért az információgyűjtést magánnyomozókra bízzák, akik megszerzik azokat az információkat az érintett személlyel kapcsolatosan, amelyekre szükségük van.

Bízza ezt a speciális feladatot irodánk magánnyomozóira, hogy a lehető legtöbb információt tudja meg az érintett személyről.

Környezettanulmány, háttérvizsgálat végrehajtása indokolt:

  • Felelős beosztások, munkakörök betöltését megelőzően, pozíciókba történő kinevezések előtt
  • Üzleti vagy magánéleti partnerek ellenőrzéséhez jelentős szerződéskötést megelőzően
  • Bizonyos esetekben párkapcsolatok kezdeti szakaszában
  • Speciális esetekben bírósági eljárásokhoz bizonyítékként
  • Minden olyan esetben, mikor bizonyosságot kívánunk nyerni egy személlyel kapcsolatosan


Cégek alkalmazottainak rendszeres, ad-hoc jellegű vagy visszatérő ellenőrzése

Irodánk vállalja cége alkalmazottainak ellenőrzését az esetleges visszaélések felderítését, bizonyítását. Módszerünkkel hatékonyan felderíthető többek között, amennyiben egy alkalmazott munkaidejét nem tartja be, a céges járművet indokolatlanul nem céges ügyekre használja, üzleti titkot sért vagy szivárogtat a konkurenciának.

A környezettanulmány aprólékos munka, melyet magánnyomozóink rövid határidővel, mégis precízen az Ön megelégedésére hajtanak végre. A folyamat vége egy összefoglaló, írásos, fényképekkel (adott esetben videofelvételekkel vagy egyéb más melléklettel) kiegészített magánnyomozói jelentés, amelynek tartalma és minősége akár egy bírósági eljárás során is megállja a helyét.

 

Hívja magánnyomozó irodánkat még ma, hogy megbeszéljük a környezettanulmány részleteit és mielőbb megkezdhessük a személy vizsgálatát!