Hűségteszt, hűségpróba

Szeretné próbára tenni párja hűségét? Szeretne bizonyosságot nyerni arról, hogy párja megbízható-e az Ön jelenlétén kívül is?

Szolgáltatásunkkal választ kaphat a fenti kérdésekre. Egy hűségteszt eredményeként megerősítheti vagy kizárhatja érzéseit, gyanúját, feltételezését.

A hűségteszt végrehajtása előtt egy minden részletre kiterjedő, személyes megbeszélés keretében határozzuk meg a feladat szakaszait. A megbeszélést követően megszervezésre kerül a kapcsolatfelvétel a célszemély és a tesztet végrehajtó személy között.

Mivel minden megbízás egyedi és speciális, ezért a teszt kivitelezése is fokozott figyelmet, kreativitást és elővigyázatosságot igényel.

A hűségteszt alá vont személy által tanúsítottakról, a beszélgetésekről és minden egyéb fontos részletről lehetőség szerint kép- video- és/vagy hangfelvétel készül a teljes bizonyítás érdekében.

A hűségteszt végrehajtásának menete:
1.)    Megbízóval történő egyeztetés
2.)    Hűségteszt részleteinek megtervezése, megszervezése
3.)    A hűségteszt alá vont személlyel történő kapcsolatfelvétel
4.)    Siker esetén (amennyiben a Megbízó szeretné) további találkozó a személlyel
5.)    A hűségteszt eredményének kiértékelése a Megbízóval, esetleges bizonyíték(ok) átadása

Rendelkezünk a feladat ellátásához szükséges szakmai rutinnal, személyi állománnyal, felszereléssekkel, technikai eszközökkel, gördülékenyen alkalmazkodunk a hirtelen kialakult szituációkhoz.

Magánnyomozó irodánk minden megbízását diszkréten kezeli, a feladat végrehajtását és a Megbízóval történő egyeztetést követően a begyűjtött adatokat, bizonyítékokat megsemmisítjük.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését fenti szolgáltatásunk, vegye fel a kapcsolatot magánnyomozónkkal, hogy információt kapjon a hűségteszt részleteiről.