Személyek, járművek rejtett, leplezett megfigyelése,
titkos követése

Párja hűtlenségére gyanakszik, de nem tudja bizonyítani? Kíváncsi rá, hogy valóban oda megy, ahová Önnek mondta? Elmegy a barátaival bulizni és tudni szeretné minden lépését? Esetleg üzlettársa vagy alkalmazottja tevékenységére kíváncsi? Egy profi csapatot keres, hogy megfigyeltessen valakit?

Szolgáltatásunkkal az Ön által meghatározott személyt ellenőrzés alá vonjuk és a megadott időtől megfigyeljük, tevékenységét – a megbeszéltek szerint – rögzítjük, mozgását számára észrevétlen módon követjük. Megfigyeléssel kaphatjuk meg a lehető legtöbb információt egy adott személy napi / időszakos tevékenységével kapcsolatosan.

Rendelkezünk a feladat végrehajtásához szükséges legmodernebb technikai eszközökkel, gépjárművekkel, magánnyomozó egységeink – a feladat méretéhez igazodva – összehangoltan, profin és diszkréten tevékenykednek országos, vagy akár nemzetközi szinten. Érdeklődve követjük az aktuális technikai fejlesztéseket, törekszünk a legújabb eszközök beszerzésére és rendszerbe állítására, melyek egyúttal munkánkat is megkönnyítik.

Igény esetén a követésről, megfigyelésről írásbeli összefoglaló magánnyomozói jelentést készítünk, melyeket a bírósági eljárások során akár döntő bizonyítékként is értékelhetnek.

Tapasztalatból tudjuk, hogy mindenki számára a saját ügye a legfontosabb, ezért a megfigyelés részleteiről – külön igény esetén, előre egyeztetve – folyamatosan tájékoztatást ad Önnek a helyszínen lévő műveletirányító, amennyiben az a megfigyelés, követés, bizonyítékok készítésének eredményes végrehajtását nem befolyásolja.

Magánnyomozóink – azaz a feladatok végrehajtására kijelölt állomány – kivétel nélkül több éves szakmai tapasztalattal, rutinnal és magánnyomozói igazolvánnyal rendelkező személyek, akik közül a legtöbben a rendőrség bűnügyi, vagy egyéb operatív feladatot ellátó állami szerv alkalmazásában álltak és szereztek tapasztalatot. Alkalmazásunkban kvalifikált, kiváló helyzetfelismerő- és reagáló képességgel rendelkező, kommunikatív, több nyelven beszélő személyek tartoznak, így cégünk vállalja személyek egyes külföldi országokban történő megfigyelését is.

Rendelkezünk a feladat ellátásához szükséges rendőrhatósági engedéllyel, kamarai regisztrációval, valamint kötelező szakmai felelősségbiztosítással, tevékenységeinket a hatályos jogszabályoknak megfelelően, törvényes keretek közt látjuk el.

 

Hívja irodánkat még ma, hogy magánnyomozónkkal megbeszélje a rejtett megfigyeléssel, követéssel kapcsolatos kérdéseit és megbízását mihamarabb megkezdhessük!