Kérdések és válaszok

Milyen tapasztalattal rendelkeznek a magánnyomozói feladatok végrehajtására?

Magánnyomozó irodánk több éves, évtizedes szakmai rutinnal rendelkező, kvalifikált magánnyomozó hölgyekkel és urakkal dolgozik, akik egy állandó, összeszokott csapat tagjai, akik rendvédelmi és egyéb állami területen szerezték tapasztalataikat (pl.: szakszolgálatok), az évek során számos általános és egyedi magánnyomozó megbízást teljesítettünk.

Minden magánnyomozónknak megvan az adott szakterületre vonatkozó speciális tapasztalata, kapcsolatrendszere, így irodánk sokkal hatékonyabban képes az ügyek megoldására, mint az egyedül dolgozó magánnyomozók.

 

Hogyan léphetek kapcsolatba irodájukkal?

Irodánkkal legcélszerűbb telefonon felvenni a kapcsolatot, ahol magánnyomozónk készséggel válaszol kérdéseire, specifikus kérdéseket tehet fel Önnek a megbízással kapcsolatosan, illetve időpontot egyeztethetnek egy személyes találkozóra. A személyes találkozó történhet belvárosi irodánkban, ahol szívesen fogadjuk egy csésze kávé mellett, vagy egyéb olyan helyen, amely Önnek megfelelő.

A fentieken kívül kapcsolatba léphet velünk és érdeklődhet elektronikus levélben, Skype-on, vagy akár VIBER-en keresztül is.

 

Mi mennyibe kerül?

Célunk, hogy névjegykártyánkat elégedettséggel adja tovább ismerősének és ajánljon minket másnak is, ezért irodánk versenyképes árakon dolgozik minőségi munkát végezve, maga mögé utasít olyan magánnyomozókat, akiknek pusztán anyagi haszonszerzés a céljuk és a rájuk bízott feladatot nem, vagy csak részben végzik el.

Szolgáltatásainkra nem rendelkezünk árlistával, mivel a magánnyomozó ügyek specifikusak és az azokkal kapcsolatos tevékenységek egyes ügyre szabottak. Adott szolgáltatásra vonatkozó megbízási díjat csak azt követően tudunk adni, miután felvette velünk a kapcsolatot és magánnyomozónkat tájékoztatta ügye részleteiről.

Más magánnyomozó ügynökségek árait feltérképeztük, tisztában vagyunk azok mértékével, folyamatosan egyeztetünk és kapcsolatot tartunk más magánnyomozó irodákkal, ezért árajánlatunk tanulmányozásakor kérjük vegye figyelembe, hogy más magánnyomozótól kapott szembetűnő, illetve lényegesen kedvezőbb árajánlat esetén a kínált szolgáltatás valószínűen nem tartalmazhatja az alábbiakat:

 • Megfelelő tapasztalattal, kreativitással és kapcsolatrendszerrel rendelkező személyi állomány ügye végrehajtásához, hiszen egy jó szakembert meg kell fizetni
 • Megfelelő technikai felszerelés és járműpark egy adott ügy végrehajtásához, hiszen ezek nélkül egyes feladatokat lehetetlen végrehajtani
 • Engedély a magánnyomozói tevékenység végrehajtására

 

Mikor kell és hogyan lehet fizetni a szolgáltatásért?

A megbízási díj időbeli kifizetése megbeszélés tárgyát képezi. Személyes megbízás esetén miután megállapodtunk a részletekben, az alábbi formákban lehetséges a megbízási díjat rendezni.  

 • Készpénzes fizetéssel helyben
 • Bankszámlára történő utalás
 • Futárszolgálat útján történő kifizetés
 • Kapcsolattartón vagy meghatalmazotton keresztüli fizetéssel

 

Külföldi megbízás esetén lehetőség van az alábbi fizetési lehetőségekre.

 • Western Union utalás
 • Bankszámlára történő utalás
 • Futárszolgálat útján történő kifizetés
 • PayPal rendszeren keresztüli fizetés

 

Ügyem nem tűr halasztást, milyen hamar találkozhatok Önökkel?

Amennyiben telefonon kapcsolatba lép velünk és lehetőség van rá, magánnyomozónkkal még aznapra tud időpontot foglalni, majd a hívástól számított rövid időn belül személyesen is meg tudja beszélni vele ügye részleteit.

 

Dolgozhatok Önöknél, mint magánnyomozó?

Irodánkhoz rendszeresen érkeznek önéletrajzok, illetve álláslehetőséggel kapcsolatos megkeresések. Magánnyomozóink egy bevált, jól működő csapat tagjai, akik megfelelő kiválasztás és ajánlás után szaktudásukkal, feladat végrehajtásukkal bizonyították rátermettségüket a magánnyomozásra irodánknál. Külsős, magánnyomozói igazolvánnyal rendelkező és állást kereső személyek számára – magánnyomozó pozíció betöltésére, valamint magánnyomozói tanfolyamhoz szükséges gyakorlat végrehajtására irodánknál nincs lehetőség.