Hűtlenség bizonyítása, felderítése, leleplezése

Párja gyanúsan viselkedik párkapcsolatukban? Egyik napról a másikra megváltozott a személyisége? Elképzelhető, hogy egy harmadik személy jelent meg a kapcsolatukban? Úgy gondolja, hogy párja hazudik Önnek, megcsalja, félrelép, de nem tudja bizonyítani?

Minden ok nélkül megváltozott személyiség, ingadozó kedv, furcsa, hirtelen jött nappali, éjszakai kimaradások. Mobil- és számítástechnikai eszközök tartalmának titkolása. Mobiltelefon kikapcsolása, esetleg több telefon használata. A felsoroltak csak elenyésző részét képezhetik annak a ténynek, hogy párja viselkedése egy harmadik, nem kívánt fél felbukkanását igazolja.

Magánnyomozó irodánk megbízásainak jelentős részét képezik a párkapcsolattal összefüggő tevékenységek. Sajnos ritka, hogy egy több éves, évtizedes párkapcsolat ne érkezzen el a monotonitás, a mindennaposság szintjére, amely a párkapcsolati hűtlenség egyik melegágya lehet.

Az internet, számítástechnika, illetve mobileszközök fejlődésével egy új világ nyílt meg a párkapcsolatban élő, de titkolt párkapcsolatot, valamint alkalmi szexpartnereket kereső személyek előtt is. Számos olyan személy létezik, aki boldog párkapcsolata ellenére alkalmi partnerek keresése céljából regisztrál ilyen oldalakra, amelyből egy új kapcsolat, szerelem alakulhat ki.

Amennyiben meg kíván szabadulni a tudatlanság érzésétől, meg szeretné erősíteni vagy ki szeretné zárni gyanúját párjával kapcsolatosan magánnyomozó irodánk segítségére lesz. Amennyiben megerősítést nyer párja hűtlensége, magánnyomozóink begyűjtik a lehetséges bizonyítékokat a történtekkel kapcsolatosan. Kérésére megkezdjük a jogi lépéseket az ügyben.

 

Tapasztalat magánnyomozóink akár tanácsadással, akár diszkrét és hatékony felderítő munkával az Ön segítségére lesznek problémájában. Hívjon minket még ma, ne legyen egyedül a probléma kezelésében, bízza szakemberre.