Miért válassza irodánkat?


A Sasszem Magánnyomozó Iroda számos magánnyomozó szolgáltatást kínál, de miért éppen a mi magánnyomozó irodánkat válassza megbízása teljesítésére?

Megbízhatóság, garancia, diszkréció – Irodánk több éve van jelen a magán-biztonságvédelmi ágazatban. Érvényes rendőrhatósági engedéllyel rendelkezünk, akik tevékenységünket rendszeresen felügyelik és ellenőrzik. Tagjai vagyunk a szakmai kamarának, rendelkezünk továbbá szakmai felelősségbiztosítással és megfelelő szakértelemmel, valamint technikai eszközparkkal a feladatok teljesítéséhez.

Folyamatosan jelen vagyunk és részt veszünk a szakmai konferenciákon, jó kapcsolatot ápolunk a piacvezető magánnyomozó cégek vezetőivel, akik ismerik és elismerik irodánkat.

Képzés, Önképzés, oktatás – A szakma nálunk kezdődik! Ki sem lenne alkalmasabb a magánnyomozó feladatok végrehajtására, mint az a cég, aki országos szinten oktatja, képzi a magánnyomozókat.

Magánnyomozó irodánk az országban egyedülálló módon úgy végzi a magánnyomozók OKJ képzését, hogy mellette aktívan végez magánnyomozó tevékenységet, így tanulóink valós gyakorlati és elméleti tudást szereznek, ügyelve a képzés és a szakma minőségére.

A Sasszem Oktatási Központ csak és kizárólag magán-biztonságvédelmi szakembereket képez, melynek során a magánnyomozó, biztonságszervező, személy- és vagyonőr, elektronikus vagyonvédelmi rendszerszerelő szakmák mellett szabadpiaci képzéseket is tartunk. Felnőttképzési engedélyszámunk: E-001646/2017.

Mindamellett, hogy biztonságvédelmi szakembereket képzünk, nem feledkezünk meg saját magunkról sem. Lépést tartunk a technika fejlődésével és beszerezzük a legújabb eszközöket, folyamatos önképzés keretében naprakész jogi és szakmai ismeretekkel rendelkezünk, elemzünk és értékelünk.

Azonnali reagálási idő – tudjuk, hogy mindenkinek saját ügye a legfontosabb és vannak ügyek, melyek nem tűrnek halasztást. Éppen ezért amennyiben szükséges a szerződéskötést követő legrövidebb időn belül is meg tudjuk kezdeni a feladat végrehajtást, legyen szó akár hűtlenség bizonyításáról, követésről, megfigyelésről vagy más magánnyomozói tevékenységről.

Média megjelenés, referencia – Munkánk során számos média megjelenésre vagyunk büszkék, legyen szó akár internetes vagy televíziós platformról, melyek bármikor visszaellenőrizhetőek. Számos referenciával tudnánk szolgálni bizonyítván szakmai hírnevünket, azonban Ön sem örülne annak, ha bármilyen információt adnánk ki Önről, illetve megbízásával kapcsolatosan. Biztos lehet benne, hogy nálunk a diszkréció alapkövetelmény, megbízása és az Ön személye általunk sosem fog nyilvánosságra kerülni.

Asszisztencia, elérhetőség, ügygarancia – Mi nem tűnünk el, mint más visszaellenőrizhetetlen magánnyomozó irodák. Ügyével kapcsolatosan kérésére folyamatosan tájékoztatjuk, illetve tájékoztatást kérhet, online és személyesen is megtalálhat bennünket. Megbízása teljesítését követően sem hagyjuk Önt cserben, a magánnyomozásunkkal kapcsolatos esetleges bírósági eljárást követően is megerősítjük magánnyomozói jelentéseink tartalmát.

2018. július 22.