Magánnyomozás | Magánnyomozó Iroda | +36 20 961 29 50 Válassza a legjobbat!


Fontos Önnek az eredmény, a diszkréció, a gyorsaság és a precizitás? Ha igen, akkor válasszon minket magánnyomozói megbízása végrehajtására.

A Sasszem Magánnyomozó Irodáról

Irodánk magánnyomozói szolgáltatások professzionális végrehajtása céljából jött létre. Megbízóink sorát hazai és külföldi magánszemélyek, cégek, illetve ismert, közeléti szereplők is bővitik. Cégünk profiljából adódóan elsődleges számunkra a diszkréció, ezért referenciaként megbízóinkat sosem említjük meg semmilyen esetben vagy alkalommal sem. Célunk minden magánnyomozói megbízás során az, hogy eredményesek, precízek legyünk, hiszen névjegyünket így adják tovább megbízóink másoknak. Ennek köszönhető az, hogy számos megbízást teljesítettünk már visszatérő megbízóknak, illetve ajánlások alapján.

Benne az elitben - Piacvezető magánnyomozó irodák között

Magyarországon kevés az olyan magánnyomozó irodák száma, amelyekről elmondható, hogy az ország vezető irodái között vannak. Amennyiben a Sasszem Magánnyomozó és Tanácsadó Irodát bizza meg, abban az esetben megnyugodhat, hogy megbízását Magyarország egyik piacvezető magánnyomozó irodája hajtja végre. Számos megbízó tájékoztat minket arról mikor felkeresik irodánkat, hogy nincs jó tapasztalatuk egyes magánnyomozókról, irodákról. Ez lehet a szakmai tapasztalat, kapcsolatrendszer, megfelelő technika vagy személyi állomány hiánya is. Magánnyomozói irodánknál a feladatokat végrehajtó személyek kvalifikáltak, mind kiemelkedő szakmai tudással és /bűnügyi, felderítői, titkosszolgálati/ múlttal rendelkeznek, kapcsolatrendszerünk kiterjedt, technikai eszközeink beszerzése folyamatos, azok felső kategóriás, minőségi eszközök.

Magánnyomozó szolgáltatásaink

Legyen szó a párkapcsolati problémáktól kezdve a céges ügyet érintő magánnyomozásokig, bennünk nem fog csalódni. Számos hűségtesztet, környezettanulmányt, életmódvizsgálatot, adatgyűjtést hajtottunk végre, sok-sok embert, járművet követtünk le és figyeltünk meg. Felkutattunk eltűnt személyeket, eltulajdonított értékeket, több terrabájtnyi videofelvételt készítettünk és bocsátottunk megbízóink rendelkezésére. Magánnyomozói jelentéseinket jogi eljárások során is használták fel, melyeket számos esetben döntő bizonyítékként értékeltek.

Engedélyek, elismerések

Magánnyomozó irodánk tevékenységét érvényes rendőrhatósági engedély és kamarai tagság birtokában végzi, munkatársaink mindegyike érvényes magánnyomozói igazolvánnyal rendelkezik. Szakmai elismertségünket és hírünket bizonyítandó, hogy különböző médiáktól az elmúlt években számos helyre hívták nyilatkozoni irodánk képviselőjét.

Elhatározta, hogy magánnyomozó irodát bíz meg feladat végrehajtásával? Dolgozzon Önnek a legjobb csapat! Vegye fel a kapcsolatot irodánkkal és nem fog csalódni, keressen minket bizalommal, reméljük mihamarabb megbízóink között üdvözölhetjük!

Sasszem Magánnyomozó és Tanácsadó Iroda Budapest és Magyarország területén

 

 

2015. december 28.