A legjobb csapatépítés magánnyomozókkal!


Ha egy különleges csapatépítésre vágyik munkatársaival ezt feltétlenül ki kell próbálnia.

 

A legjobb outdoor csapatépítés!

Ha az unalmas indoor csapatépítések már a könyökén jönnek ki, akkor engedje meg, hogy a piacon egyedülálló szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe. Egy olyan csapatépítő napról van szó, ahol Ön és kollégái kipróbálhatják magukat magánnyomozói feladatok végrehajtása közben. Megtudhatják, milyen érzés követni, megfigyelni valakit, leplezetten fényképezni eseményeket, információt gyűjteni. Természetesen a feladatok általunk előre megszervezett események, amelyek játékos, de mégis a magánnyomozók munkáját valósághűen tükröző „adrenalin fokozó” formában kerülnek végrehajtásra.
 


A feladatok sikeres teljesítéséhez a csapatoknak óramű pontossággal és rendkívül olajozottan kell tudniuk együtt dolgozni. Ezért amellett, hogy ez a játékos nap valóban növeli a csapatszellemet, felszínre tudja hozni az emberekben rejlő pozitív tulajdonságokat is. Természetesen egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni, kezdve az individuális feladatoktól a speciális helyszínekig.

Csapatépítés magánnyomozókkal!

Hogyan épül fel egy napi program? A csapatépítést egy „eligazítással” indítjuk, ahol mindkét team megkapja a maga feladatait, a végrehajtásához szükséges információkat és technikai eszközöket. Az eligazítás után a csapatok elindulnak, hogy elvégezzék a rájuk szabott feladatokat. Természetesen mindkét team munkáját segíti egy-egy tapasztalt magánnyomozó, aki a háttérben figyel és csak tanácsokat ad, ha erre megkérik. Így - bár jelen van szakmai segítség - a feladatok önerőből kerülnek végrehajtásra, melyek teljesítését követően a csapatokat egy étterembe irányítjuk, ahol közösen kiértékelésre kerülnek a begyűjtött információkkal együtt (fényképek, adatok stb.), majd kiosztásra kerülnek az elismerések egy jól megérdemelt lakoma mellett.

 

Bízunk benne, hogy felkeltettük kedvét a témában és cége munkatársainak mihamarabb egy nagyszerű, vidám, eseménydús és nem mindennapi csapatépítő programban lehet része.

 

 

2015. november 01.