A hűtlenség felderítése és a megcsalás jelei.


A hűtlenség felderítése és a megcsalás jelei. A bizalmatlanság nem is olyan alaptalan, hiszen egy nemzetközi tanulmány szerint a férfiak fele világszerte hűtlen szerelméhez.

Mikor bízzunk meg magánnyomozót a hűtlenség felderítésével és bizonyításával?

Azt gyanítja, hogy párja megcsalja Önt, nemcsak nézegeti az étlapot, hanem választott is róla? Esetenként – a megszokottól elérően – furcsán viselkedik és rejtélyesen eltünedezik? Lehet, hogy élete párja már egy más nő/férfi mellett keresi a boldogságot. Az alábbiakban arról írunk, hogy melyek jelek utalhatnak hűtlenségéről.

Talán minden boldog párkapcsolatban élő fél egyik legnagyobb félelme, hogy a párja hűtlen hozzá. A bizalmatlanság nem is olyan alaptalan, hiszen egy nemzetközi tanulmány szerint a férfiak fele világszerte hűtlen szerelméhez. Sőt, néhány kutató szerint ez az arány közelebb van a háromnegyedhez. De ne gondoljuk, hogy csak a férfiak képesek megcsalni párjukat.

Furcsa hangulatváltozások, hirtelen kimaradások otthonról, rejtegetett telefon, új „céges” telefon feltűnése és számos jel segíthet a lebuktatásban.

Hangulatváltozás, más hozzáállás

A csalfa fél legárulkodóbb jele, hogy máshogy viselkedik, mint megszokta. Érdemes odafigyelni arra, hogy valóban minden másként van-e, mint eddig és nem csak beképzeli magának az ember. Ha például mindig szeretett egyedül lenni, nem volt soha szexmegszállott és gyakran passzolta a közös kirándulásokat egy meccsközvetítés kedvéért, akkor egyszerűen ilyen a személyisége. Nincs ebben semmi különös, ezzel nem ad okot a kérdezősködésre. Ha azonban sosem viselkedett így, éppen ideje, hogy elkezdjen gyanakodni.

Nem jön haza

Ha párja hirtelen elkezd a megszokottnál később hazajárni, indokokat keres, hogy távol maradjon otthonról, hétvégenként inkább egyedül megy bulizni vagy általában nem keresi a társaságát, az egyértelmű jele annak, hogy van valami vagy valaki a háttérben. Ilyenkor a hirtelen közbejött „munkák” is legalizálhatják az otthonról való távozást. A hűtlen férfiak 61 százalékánál megfigyelhető, hogy egyre ritkábban járnak haza. Nem számít mennyire elfoglalt a párja, mennyi munkája van; erőfeszítéseket kell tennie, hogy találkozni tudjanak. Ha már nem fordít Önre elég időt, nem könnyelműség azt feltételezni, hogy valaki másra viszont igen. Tapasztalatunk alapján azonban a hűtlen férfiak és nők leginkább azokat az időpontokat használják ki a harmadik féllel történő találkozókra és légyottokra, amikor valójában el kell menniük otthonról (pl. munkaidő, üzleti út), így párjának sokkal kevésbé jut eszébe, hogy megcsalják.

Kevesebb és más a szex

A csalfa emberek kevesebbet szexelnek ugyan partnerükkel, de nem függesztik fel teljesen a testi élvezeteket. Ezzel természetesen a gyanú árnyékának elkerülésére törekednek. Figyeljen oda a mennyiségre, bár nem biztos, hogy ez mérvadó. Sokkal inkább a minőségre koncentráljon; a gyakoriság változatlan maradhat, azonban a minőség sokat romolhat. Korábban lehet, hogy romantikus és meghitt együttléteket éltek át, azonban most az egész nem más, mint az önmagáért való testiség.

Az a fránya mobiltelefon

Manapság a kapcsolattartás legelterjedtebb eszköze a mobiltelefon. SMS-ek, e-mailek, bejövő és kimenő híváslisták, böngészési előzmények, vagy akár fényképek és videók is árulkodhatnak olyan dolgokról, melyeket rejtegetni szeretnének előlünk. Ha partnerünk folyamatosan rejtegeti előlünk mobiltelefonját, gyanús és megszaporodó hívások, üzenetváltások ékelődnek be a mindennapokba, akkor bizony erősödhet a gyanú.

A fentieken kívül persze számos más egyéb gyanús körülmény is felmerülhet a kocsiban talált hajszálon át a rúzsfoltos inggallérig, azonban a gyanúsítás és bizonyítás sokszor őrli az ember lelkét.

Magánnyomozó megbízása a hűtlenség felderítésére, a megcsalás leleplezésére és bizonyítására.

Magánnyomozót minden olyan esetben célszerű megbízni, amikor a felderítés és bizonyítás nehézkes, valamint bírósági eljárásra kerülhet sor.

A Sasszem Magánnyomozó Iroda megfelelő szakértelemmel, tapasztalattal, technikai felszereléssel és személyi állománnyal rendelkezik a párkapcsolati hűtlenséggel összefüggő nyomozások terén is. Számos magánnyomozó jelentésünk szolgált döntő bizonyítékként bírósági eljárások során. Keressen minket bizalommal!

2018. augusztus 26.