Csapatépítés cégeknek, baráti társaságoknak

Szeretné tudni, milyen egy magánnyomozó munkája? Szívesen kipróbálná, hogy Önből milyen magánnyomozó válhatna? Tegye próbára magát!

Egyedülállóan Magyarországon először egy csapatépítő nap keretében, cégünk csoportok – legyenek akár baráti társaságok, vagy egy munkahelyi kollektíva – számára lehetőséget ad arra, hogy kipróbálják magukat operatív feladat végrehajtása közben.


Mi fog történni? Milyen feladatokat kell végrehajtani?

Előzetes egyeztetés után lehetőség van – a csapatok gyorsaságától függően – akár több feladat végrehajtására is, amelyek lehetnek megfigyelések, követések, illetve rejtett, leplezett adatgyűjtések egy környezettanulmányhoz. A feladatokat kis csoportokban kell végrehajtani. A feladatok végrehajtása természetesen teljesen életszerű, illetve az életből vett megtörtént eseteken alapulnak, ám mégis játékos formában történnek. Minden feladat végrehajtását segíti, illetve felügyeli egy-egy magánnyomozónk.

A feladatokat közterületen, nyílt, nagy forgalmú csomópontokban, illetve tömegközlekedési eszközön és ezekhez hasonló helyszíneken kell végrehajtani. Az adott műveleti csoportok megszervezése is a csapatra vár, így ők határozzák és döntik el egymás között, hogy kik legyenek, követő és megfigyelő személyek, kik legyenek azok akik, adott esetben fényképfelvételeket készítenek, illetve ki legyen a műveletirányító stb.

A feladatok teljesítését követően a csapatokat egy étterembe irányítjuk, ahol közösen kiértékelésre kerülnek a begyűjtött információkkal együtt (fényképek, adatok stb.), majd kiosztásra kerülnek az elismerések egy jól megérdemelt lakoma mellett.

 

További információért keresse fel irodánkat, hogy Önnek, barátainak, illetve kollegáinak egy nem mindennapi csapatépítő programban legyen része!